5/10
Obierz każdy owoc ze skórki i przełóż do wysokiego naczynia....
fot. Katarzyna Puczyńska

Lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Krok 3

Obierz każdy owoc ze skórki i przełóż do wysokiego naczynia. Jeśli nie masz aktualnie świeżych brzoskwiń, to możesz wykorzystać brzoskwinie z zalewy. Wystarczy je odcedzić.

6/10
Zmiksuj brzoskwinie blenderem. Dodaj jogurt i ponownie...
fot. Katarzyna Puczyńska

Lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Krok 4

Zmiksuj brzoskwinie blenderem. Dodaj jogurt i ponownie zmiksuj całość przez kilka sekund, aby do połączenia masy.

7/10
Jeśli to konieczne, to dopraw lody cukrem pudrem lub miodem....
fot. Katarzyna Puczyńska

Lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Krok 5

Jeśli to konieczne, to dopraw lody cukrem pudrem lub miodem. Przelej masę do pudełka spożywczego i schowaj do zamrażarki na 3 godziny. Po godzinie możesz je delikatnie przemieszać widelcem.

8/10
Wyjmij lody z zamrażalnika na 5 minut przed podaniem, by...
fot. Katarzyna Puczyńska

Lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Krok 6

Wyjmij lody z zamrażalnika na 5 minut przed podaniem, by łatwiej się nakładały.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Nowe sklepy i restauracje w Manufakturze. Zobacz co się otworzyło i co się pojawi!

Nowe sklepy i restauracje w Manufakturze. Zobacz co się otworzyło i co się pojawi!

Horoskop codzienny na niedzielę, 19 maja

Horoskop codzienny na niedzielę, 19 maja

Zostali ekoekspertami i dostali czerwone pelargonie!

Zostali ekoekspertami i dostali czerwone pelargonie!

Zobacz również

Harlem Globetrotters: czarodzieje koszykówki podbili serca fanów. Wrócą do Polski

Harlem Globetrotters: czarodzieje koszykówki podbili serca fanów. Wrócą do Polski

Horoskop codzienny na niedzielę, 19 maja

Horoskop codzienny na niedzielę, 19 maja