Chłodnik z awokado i świeżego szpinaku - przepis Klaudii Budny w #SzamanieNaEkranie

Chłodnik z awokado i świeżego szpinaku - przepis Klaudii Budny w #SzamanieNaEkranie

Składniki:

Awokado obrać i wrzucić do blendera. Dodać szpinak, przeciśnięty przez praskę czosnek, kefir i wszystko dokładnie zmiksować. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Chłodnik gotowy. Ogórka pokroić w drobną kostkę i ułożyć na talerzu, zalać chodnikiem i pokruszyć na wierzch fetę.

ZOBACZ WAGĘ DIETETYCZNĄ z pomocą, której nie tylko zważysz składniki do potraw, ale też sprawdzisz ile mają kalorii i zawartość cholesterolu >>

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.