5/16
Posiekaj około dwóch garści.
fot. Anna Moyseowicz

Wysyp orzechy włoskie na deskę do krojenia

Posiekaj około dwóch garści.

6/16
Najlepiej zrobić to do wysokiej miski.
fot. Anna Moyseowicz

Przesiej mąkę

Najlepiej zrobić to do wysokiej miski.

7/16
Wymieszaj je łyżką.
fot. Anna Moyseowicz

Dodaj cynamon, proszek do pieczenia i sodę

Wymieszaj je łyżką.

8/16
Pamiętaj, by wcześniej dokładnie je umyć.
fot. Anna Moyseowicz

Do osobnej miski wbij jajka

Pamiętaj, by wcześniej dokładnie je umyć.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Noc Muzeów z tłumami zainteresowanych w łódzkich instytucjach

Noc Muzeów z tłumami zainteresowanych w łódzkich instytucjach

Sobota na juwenaliach! Grali: Poparzeni Kawą Trzy, Young Igi, DJ Hazel ZDJĘCIA

Sobota na juwenaliach! Grali: Poparzeni Kawą Trzy, Young Igi, DJ Hazel ZDJĘCIA

Przerabiają klub Do Sopotu. Co to oznacza dla otwarcia? ZDJĘCIA

Przerabiają klub Do Sopotu. Co to oznacza dla otwarcia? ZDJĘCIA

Zobacz również

Noc Muzeów z tłumami zainteresowanych w łódzkich instytucjach

Noc Muzeów z tłumami zainteresowanych w łódzkich instytucjach

Przerabiają klub Do Sopotu. Co to oznacza dla otwarcia? ZDJĘCIA

Przerabiają klub Do Sopotu. Co to oznacza dla otwarcia? ZDJĘCIA