Na platformie stanął ponad siedmiotonowy stół, przy którym mogą zasiąść 22 osoby. Na wysokości można zjeść lunch lub kolację lub po prostu wypić drinka z widokiem na Manufakturę oraz na Łódź. W menu są m.in. marynowany łosoś w zalewie limonowej, spaghetti z kalmarów, polędwiczki wieprzowe gotowane w niskiej temperaturze. Przygotowana będzie także wersja wegetariańska.
Ceny wahają się od 99 do 349 zł. W sobotę na platformie można się znaleźć w godz. 11-22, w niedzielę natomiast w godz. 11-20.
Rezerwacji można dokonywać telefonicznie pod numerem 720-050-505 lub 42 279-70-50 i mailowo: [email protected].
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?