1/9
Pyszna i aromatyczna przystawka z fenkułu, czyli kopru...
fot. Katarzyna Puczyńska

Fenkuł z patelni

Pyszna i aromatyczna przystawka z fenkułu, czyli kopru włoskiego. Zobacz, jak ją przygotować. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

2/9
Fenkuł duszony na maśle i doprawiony parmezanem lub serem...
fot. Katarzyna Puczyńska

Fenkuł z patelni

Fenkuł duszony na maśle i doprawiony parmezanem lub serem bursztyn to doskonały dodatek np. do dań z grilla. Przygotowanie takie przystawki jest bardzo proste.

3/9
Warzywa dokładnie myjemy, odcinamy górne łodyżki i obieramy...
fot. Katarzyna Puczyńska

Fenkuł z patelni. Krok 1

Warzywa dokładnie myjemy, odcinamy górne łodyżki i obieramy pierwsze listki.

4/9
Przekrajamy je na pół, a później na ćwiartki.
fot. Katarzyna Puczyńska

Fenkuł z patelni. Krok 2

Przekrajamy je na pół, a później na ćwiartki.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

The Legend of Rock Symphonic w łódzkiej Atlas Arenie

The Legend of Rock Symphonic w łódzkiej Atlas Arenie

Oto najlepsze memy o Whisky! Międzynarodowy Dzień Whisky zobowiązuje

Oto najlepsze memy o Whisky! Międzynarodowy Dzień Whisky zobowiązuje

18. urodziny Manufaktury to także konkursy. Cenne nagrody dla uczestników

18. urodziny Manufaktury to także konkursy. Cenne nagrody dla uczestników

Zobacz również

Szlak nadziei. Wyboista droga rodziny Orzechów do Polski ZDJĘCIA

Szlak nadziei. Wyboista droga rodziny Orzechów do Polski ZDJĘCIA

Monika Mazur-Chrapusta prywatnie. Lubi adrenalinę. ZDJĘCIA, WYWIAD

Monika Mazur-Chrapusta prywatnie. Lubi adrenalinę. ZDJĘCIA, WYWIAD