Jak prawidłowo przekładać mięso na grillu? Oraz inne pomocne wskazówki

x-news/Dzień Dobry TVN
Biały hinduski ser paneer na ostro grillowany z papryką i cukinią (26.05.2016, Londyn, Wielka Brytania).
Biały hinduski ser paneer na ostro grillowany z papryką i cukinią (26.05.2016, Londyn, Wielka Brytania). Meera Sodha
Udostępnij:
Grillowanie to jedno z ulubionych zajęć Polaków. Niestety nie każdy potrafi upiec mięso tak, by było smaczne i nieprzypalone. Kucharz Jan Kuroń opowiedział w "Dzień Dobry Wakacje", jakich błędów nie należy popełniać podczas grillowania. Jakie mięso należy wybrać na przekąskę?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Materiał oryginalny: Jak prawidłowo przekładać mięso na grillu? Oraz inne pomocne wskazówki - Nowa Trybuna Opolska

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Więcej informacji na stronie głównej Dziennik Łódzki
Dodaj ogłoszenie