5/14

Podstawą gotowania są dobre przyprawy. Warto mieć je pod ręką i w sposób zorganizowany poukładane. Dobrym pomysłem jest przesypanie ich do specjalnych słoiczków. Warto je podpisać, co nam ułatwi odszukanie odpowiedniej przyprawy. Jeżeli nie lubimy trzymać takich rzeczy na wierzchu, poświęćmy jedną szufladę na te specyfiki.

6/14

Przyprawy można także pozostawić w oryginalnych opakowaniach, wówczas warto je podpisać. To ułatwi nam odszukanie odpowiedniej przyprawy. W tym celu możemy użyć drewnianych spinaczy.

7/14

W kuchennej szufladzie znajduje się wszystko. W ten sposób łatwo o bałagan. Przegródki w szufladzie sprawią, że wszystko będzie na swoim miejscu. Nic się nie pomiesza, a nam to zaoszczędzi wiele czasu i nerwów.

8/14

Idealnym rozwiązaniem na zachowanie ładu i porządku w kuchni jest posiadanie spiżarki. Jeśli takiej nie mamy wykorzystajmy pojemniki, słoje, które przy okazji mogą pełnić funkcję dekoracyjną. W takich pojemnikach możemy przechowywać makarony, kasze, cukier oraz wiele innych składników spożywczych.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Łodzianie rozpoczęli sezon działkowy. Było pierwsze grillowanie i rodzinne spotkania

Łodzianie rozpoczęli sezon działkowy. Było pierwsze grillowanie i rodzinne spotkania

Wielkie grillowanie na Stawach Jana w Łodzi. Otwarto już przystań

Wielkie grillowanie na Stawach Jana w Łodzi. Otwarto już przystań

DOZ Maraton Łódź. Najmłodsi biegacze na trasie i na podium. Wyniki i zdjęcia

DOZ Maraton Łódź. Najmłodsi biegacze na trasie i na podium. Wyniki i zdjęcia

Zobacz również

Misja dla 4 łap. Fani motoryzacji pokazali miłość do zwierząt ZDJĘCIA

Misja dla 4 łap. Fani motoryzacji pokazali miłość do zwierząt ZDJĘCIA

DOZ Maraton Łódź. Biegi najmłodszych dostarczyły nie lada emocji. Wyniki i zdjęcia

DOZ Maraton Łódź. Biegi najmłodszych dostarczyły nie lada emocji. Wyniki i zdjęcia