1/11
Warzywa grillowane
Warzywa z grilla to sposób na zrobienie wyjątkowych przekąsek na imprezy w gronie przyjaciół. Kliknij w obrazek, aby zobaczyć wegetariańskie potrawy z grilla.
2/11
Kaszanka wegańska
Autor przepisu przygotował kaszankę wegańską na bazie kaszy gryczanej niepalonej i została zamknięta w papierze ryżowym. Farsz doprawił pieprzem czarnym, octem balsamicznym i sosem sojowym.
3/11
Żeberka z kukurydzy
Autor bloga Blendman przygotował przepis na żeberka z kukurydzy. Danie doprawił papryką wędzoną, czosnkiem, oregano, pieprzem i solą.
4/11
Pieczarki faszerowane z orzechami włoskimi
Konrad Budzyk duże kapelusze pieczarek faszerował suszonymi pomidorami, szpinakiem, orzechami włoskimi, cebulą i czosnkiem. Danie zapiekał w piekarniku, ale można je też przygotować na grillu.