Nowy festiwal kulinarny
W piątek 9 kwietnia rozpoczyna się nowy festiwal kulinarny: Jemy w Łodzi Pasta&Kluchy Fest. Prezentujemy listę restauracji, które biorą w nim udział, konkretnych potraw wraz z cenami.
Agrafka, ul. Piotrkowska 90
Wersja mięsna: Mac&Cheese:
penne z sosem serowym na bazie mleka, cheddara, mimolette i mozzarelli, parmezanem, chrupiącym boczkiem, rozmarynem, szczypiorkiem, pomidorkami koktajlowymi i chipsem z parmezanu
Cena: 20 zł
Zamówienia: 500 312 405
Dowóz: do 5 km, bezpłatnie
Agrafka, ul. Piotrkowska 90
Wegańskie Drunken Noodles:
makaron ryżowy z tofu, grzybami mun, groszkiem cukrowym, papryką, pak choi, pomidorkami koktajlowymi, dymką, szczypiorkiem, chilli, sezamem, srirachą, sosem sojowym i wegańskim sosem ostrygowym
Cena: 26 zł
Zamówienia: 500 312 405
Dowóz: do 5 km, bezpłatnie
Al Dente Pasta&Prosecco Bar (Rynek Manufaktury)
Spaghetti z czerwonym pesto, krewetkami w panko, prosecco, pecorino romano i smażoną rukolą.
Cena: 28 zł
Zamówienia: 42 630 88 11
Dowóz: cała Łódź / do 3 km 6 zł / powyżej 3 km +2 zł za każdy kilometr