1/6
Michał Bryś chętnie łączy różne wpływy kulinarne ze świata...
fot. Karolina Grzechocińska/materiały prasowe Setki Powodów

Michał Bryś

Michał Bryś chętnie łączy różne wpływy kulinarne ze świata tworząc polskie dania.

2/6
Tatar z trawą żubrową
fot. Karolina Grzechocińska/materiały prasowe Setki Powodów

Tatar z trawą żubrową

3/6
Chłodnik z lodami pomidorowymi
fot. Karolina Grzechocińska/materiały prasowe Setki Powodów

Chłodnik z lodami pomidorowymi

4/6
Tatar
fot. Karolina Grzechocińska/materiały prasowe Setki Powodów

Tatar

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Horoskop dzienny na czwartek. Sprawdź!

Horoskop dzienny na czwartek. Sprawdź!

Piłkarze Lecha, którzy odejdą w letnim okienku. Czas pozbyć się "sytych kotów"

Piłkarze Lecha, którzy odejdą w letnim okienku. Czas pozbyć się "sytych kotów"

Gwiazdy 40+ w wiosennych stylizacjach. Spójrz tylko na te buty!

Gwiazdy 40+ w wiosennych stylizacjach. Spójrz tylko na te buty!

Zobacz również

Horoskop dzienny na czwartek. Sprawdź!

Horoskop dzienny na czwartek. Sprawdź!

Na Juwenalia PŁ i Noc Muzeów najlepiej komunikacją miejską

Na Juwenalia PŁ i Noc Muzeów najlepiej komunikacją miejską