1/10
Komosa ryżowa, zwana złotem Inków, to pyszny dodatek do dań....
fot. Katarzyna Puczyńska

Komosa - pyszny dodatek do sałatek

Komosa ryżowa, zwana złotem Inków, to pyszny dodatek do dań. Możesz zrobić z niej rewelacyjną sałatkę. Zobacz przepis. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia.

2/10
Zacznij od ugotowania komosy ryżowej w osolonej wodzie....
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 1

Zacznij od ugotowania komosy ryżowej w osolonej wodzie. Odcedź i przełóż do miseczki.

3/10
Pomidora umyj i pokrój w kostkę. Jeśli nie lubisz skórki,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 2

Pomidora umyj i pokrój w kostkę. Jeśli nie lubisz skórki, możesz pomidora sparzyć lub obrać specjalną obieraczką do warzyw.

4/10
Ser pokrój w drobną kostkę. Polecamy zrobić sałatkę z serem...
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 3

Ser pokrój w drobną kostkę. Polecamy zrobić sałatkę z serem cheddar. Dobrze będzie smakować także mozzarella, feta lub gouda.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

To piłkarze Pogoni usłyszeli od kibiców po przegranym finale

To piłkarze Pogoni usłyszeli od kibiców po przegranym finale

Sąsiedzi znaleźli zwłoki matki i dwójki małych dzieci

Sąsiedzi znaleźli zwłoki matki i dwójki małych dzieci

Ostatni mecz sezonu rugbistów KS Budowlani Wizja Med Łódź trzeba obejrzeć z trybun

Ostatni mecz sezonu rugbistów KS Budowlani Wizja Med Łódź trzeba obejrzeć z trybun

Zobacz również

To piłkarze Pogoni usłyszeli od kibiców po przegranym finale

To piłkarze Pogoni usłyszeli od kibiców po przegranym finale

Ostatni mecz sezonu rugbistów KS Budowlani Wizja Med Łódź trzeba obejrzeć z trybun

Ostatni mecz sezonu rugbistów KS Budowlani Wizja Med Łódź trzeba obejrzeć z trybun