5/21
4. Dodając do dania słodką mieloną paprykę, należy ją...
fot. pixabay.com

Mielona papryka

4. Dodając do dania słodką mieloną paprykę, należy ją najpierw zaparzyć tłuszczem, który nie przekracza 60 stopni, inaczej papryka się spali, bo ma w sobie cukier.

6/21
5. Jednym z polecanych przez Magdę Gessler trików jest...
fot. Sylwia Dabrowa /Polska Press

Magda Gessler i „Kuchenne rewolucje"

5. Jednym z polecanych przez Magdę Gessler trików jest przygotowywanie kotletów mielonych z trzech rodzajów mięsa: cielęcego, wołowego i wieprzowego. Zdaniem restauratorki takie kotlety są najlepsze.

7/21
6. By mus z pstrąga był bardziej wyrazisty w smaku i...
fot. Sylwia Dabrowa /Polska Press

Magda Gessler

6. By mus z pstrąga był bardziej wyrazisty w smaku i kolorze, Magda Gessler dodaje się do niego odrobinę pomidorowego koncentratu.

8/21
7. By przygotować smaczny kalafior, należy posłodzić wodę, w...
fot. pixabay.com

Kalafior

7. By przygotować smaczny kalafior, należy posłodzić wodę, w której będzie gotowany.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Czwarta odsłona MTB Kamieńsk w ostatnią sobotę lipca! Zapisy już trwają

Czwarta odsłona MTB Kamieńsk w ostatnią sobotę lipca! Zapisy już trwają

Zostali ekoekspertami i dostali czerwone pelargonie!

Zostali ekoekspertami i dostali czerwone pelargonie!

Zapisy do szkół ponad podstawowych w Łodzi tylko do 21 maja

Zapisy do szkół ponad podstawowych w Łodzi tylko do 21 maja

Zobacz również

Plenerowe atrakcje w Manufakturze – duża dawka adrenaliny gwarantowana!

Plenerowe atrakcje w Manufakturze – duża dawka adrenaliny gwarantowana!

Co stanie się z Wodnym Rynkiem w Łodzi?

Co stanie się z Wodnym Rynkiem w Łodzi?