5/7
Do każdego słoika wrzuć także po jednym ząbku czosnku dla...
fot. pixabay.com

Czosnek

Do każdego słoika wrzuć także po jednym ząbku czosnku dla zapachu i ostrości.

6/7
Nie zapomni o przyprawach. Dodaj do słoików liście laurowe,...
fot. pixabay.com

Ziele angielskie i inne przyprawy

Nie zapomni o przyprawach. Dodaj do słoików liście laurowe, ziele angielskie i ziarna gorczycy.

7/7
Całość zalej zalewą z wody, cukru, octu, soli, musztardy,...
fot. pixabay.com

Pikle z musztardą w zalewie

Całość zalej zalewą z wody, cukru, octu, soli, musztardy, miodu i przyprawy curry. Zakręć słoiku i pasteryzuj w nagrzanym piekarniku przez ok. 30 minut.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na i.pl

Zobacz również

Plenerowe atrakcje w Manufakturze – duża dawka adrenaliny gwarantowana!

Plenerowe atrakcje w Manufakturze – duża dawka adrenaliny gwarantowana!

Co stanie się z Wodnym Rynkiem w Łodzi?

Co stanie się z Wodnym Rynkiem w Łodzi?

Polecamy

Czwarta odsłona MTB Kamieńsk w ostatnią sobotę lipca! Zapisy już trwają

Czwarta odsłona MTB Kamieńsk w ostatnią sobotę lipca! Zapisy już trwają

Plenerowe atrakcje w Manufakturze – duża dawka adrenaliny gwarantowana!

Plenerowe atrakcje w Manufakturze – duża dawka adrenaliny gwarantowana!

Zapisy do szkół ponad podstawowych w Łodzi tylko do 21 maja

Zapisy do szkół ponad podstawowych w Łodzi tylko do 21 maja