1/2
Domowy pasztet najczęściej przygotowywany jest z mięsa...
fot. Getty Images/ Zoryanchik

Domowy pasztet

Domowy pasztet najczęściej przygotowywany jest z mięsa królika, podrobów i słoniny.

2/2
Do pasztetu warto dodać suszone grzyby i zmieloną gałkę...
fot. 123rf.com/fotek

Pasztet z królika i wieprzowiny

Do pasztetu warto dodać suszone grzyby i zmieloną gałkę muszkatołową, która podkreśli smak i nada daniu świątecznego aromatu.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na i.pl

Zobacz również

Sąsiedzi znaleźli zwłoki matki i dwójki małych dzieci

Sąsiedzi znaleźli zwłoki matki i dwójki małych dzieci

Radość Wisły, smutek Pogoni. Dekoracja po finale Pucharu Polski

Radość Wisły, smutek Pogoni. Dekoracja po finale Pucharu Polski

Polecamy

To piłkarze Pogoni usłyszeli od kibiców po przegranym finale

To piłkarze Pogoni usłyszeli od kibiców po przegranym finale

Warta - Widzew. Rafał Gikiewicz to najlepszy bramkarz w PKO Ekstraklasie

Warta - Widzew. Rafał Gikiewicz to najlepszy bramkarz w PKO Ekstraklasie

Jedenaście siatkarek Grot Budowlanych Łódź. Najmniej zmian w całej Tauron Lidze

Jedenaście siatkarek Grot Budowlanych Łódź. Najmniej zmian w całej Tauron Lidze