9/19
Gotowe przykryj ściereczką i odstaw na 1 godzinę, by...
fot. Katarzyna Puczyńska

Gotowe przykryj ściereczką i odstaw na 1 godzinę, by podrosło

10/19
Ciasto powinno podwoić swoją objętość.
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto powinno podwoić swoją objętość.

11/19
Podziel ciasto na równe porcje
fot. Katarzyna Puczyńska

Podziel ciasto na równe porcje

12/19
Każdą porcję ciasta spłaszcz, połóż na środku powidła ( ok....
fot. Katarzyna Puczyńska

Każdą porcję ciasta spłaszcz, połóż na środku powidła ( ok. 1 łyżeczkę ) i zlep tworząc kształt pączka. Gdy nadziejesz wszystkie pączki, przykryj je ściereczką i odstaw na ok. 15 min.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Manufaktura wczoraj i dziś. Zobaczcie jak wyglądała przed rewitalizacją!

Manufaktura wczoraj i dziś. Zobaczcie jak wyglądała przed rewitalizacją!

18. urodziny Manufaktury to także konkursy. Cenne nagrody dla uczestników

18. urodziny Manufaktury to także konkursy. Cenne nagrody dla uczestników

Plenerowe atrakcje w Manufakturze – duża dawka adrenaliny gwarantowana!

Plenerowe atrakcje w Manufakturze – duża dawka adrenaliny gwarantowana!

Zobacz również

Manufaktura wczoraj i dziś. Zobaczcie jak wyglądała przed rewitalizacją!

Manufaktura wczoraj i dziś. Zobaczcie jak wyglądała przed rewitalizacją!

Czwarta odsłona MTB Kamieńsk w ostatnią sobotę lipca! Zapisy już trwają

Czwarta odsłona MTB Kamieńsk w ostatnią sobotę lipca! Zapisy już trwają