5/12
Wyjmij ciasto z blaszki, by szybciej wystygło. Przekrój je...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto krówka na biszkopcie. Krok 3

Wyjmij ciasto z blaszki, by szybciej wystygło. Przekrój je na dwa blaty.

6/12
Przygotuj krem kajmakowy: utrzyj miękkie masło, dodawaj...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto krówka na biszkopcie. Krok 4

Przygotuj krem kajmakowy: utrzyj miękkie masło, dodawaj stopniowo masę kajmakową.

7/12
Gotowy krem kajmakowy ma być puszysty.
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto krówka na biszkopcie. Krok 5

Gotowy krem kajmakowy ma być puszysty.

8/12
Wyłóż 3/4 kremu na blat ciasta, przykryj go drugim. Resztę...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto krówka na biszkopcie. Krok 6

Wyłóż 3/4 kremu na blat ciasta, przykryj go drugim. Resztę kremu rozsmaruj na wierzchu ciasta.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Nowe sklepy i restauracje w Manufakturze. Zobacz co się otworzyło i co się pojawi!

Nowe sklepy i restauracje w Manufakturze. Zobacz co się otworzyło i co się pojawi!

Horoskop codzienny na niedzielę, 19 maja

Horoskop codzienny na niedzielę, 19 maja

Zostali ekoekspertami i dostali czerwone pelargonie!

Zostali ekoekspertami i dostali czerwone pelargonie!

Zobacz również

Czwarta odsłona MTB Kamieńsk w ostatnią sobotę lipca! Zapisy już trwają

Czwarta odsłona MTB Kamieńsk w ostatnią sobotę lipca! Zapisy już trwają

Co stanie się z Wodnym Rynkiem w Łodzi?

Co stanie się z Wodnym Rynkiem w Łodzi?