Dziennik Łódzki

    Rib Eye Steak - stek z antrykotu bez kości

    Firma KONKRET Monika Strzałka Góra Bałdrzychowska Kolonia 11a 99-200 Poddębice
    Produkt: Rib Eye Steak - stek z antrykotu bez kości





    PRODUCENT STEKÓW Z DŁUGO DOJRZEWAJĄCEJ WOŁOWINY
    Firma KONKRET Monika Strzałka jest to firma rodzinna, założona w 2004 roku.
    Zajmuje się produkcją steków z długo dojrzewającej wołowiny. Sprzedaje produkty dla HoReCa i Sieci handlowych na rynek krajowy i zagraniczny.
    Rib Eye Steak- stek z antrykotu bez kości wykrawany jest z środkowej górnej części tuszy wołowej. Jego znakiem rozpoznawczym jest tzw. oko marmurku. Jest stekiem bardzo kruchym i soczystym. Rib Eye Steak to źródło witamin zwłaszcza z grupy B, niezastąpione źródło kreatyny, najbardziej przyswajalnego żelaza, wysokowartościowego białka, a także potasu, magnezu i cynku. Rib Eye Steak zdobył w roku 2016 Certyfikat Doceń Polskie Top Produkt.

    Rib Eye Steak - stek z antrykotu bez kości

    1 Miejsce

    Głosowanie zakończone!

    5275 głosów

    Ostatnie plebiscyty

    Najnowsze wiadomości

    Zobacz więcej

    Najczęściej czytane

    Polecamy

    Wideo