9/12
Piecz w 170 stopniach Celsjusza przez ok. 45 minut.
fot. Katarzyna Puczyńska

Przepis na biszkopt. Krok 6

Piecz w 170 stopniach Celsjusza przez ok. 45 minut.

10/12
Biszkopt wyjmij z blaszki zaraz po upieczeniu i wystudź.
fot. Katarzyna Puczyńska

Przepis na biszkopt. Krok 7

Biszkopt wyjmij z blaszki zaraz po upieczeniu i wystudź.

11/12
Biszkopt jest podstawą wyśmienitych tortów. Najlepiej kroić...
fot. Katarzyna Puczyńska

Przepis na biszkopt. Krok 8

Biszkopt jest podstawą wyśmienitych tortów. Najlepiej kroić go na blaty po dokładnym wystudzeniu lub nawet na drugi dzień po upieczeniu ciasta.

12/12
Smacznego!
fot. Katarzyna Puczyńska

Przepis na biszkopt

Smacznego!

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na i.pl

Polecamy

ŁKS jednak w ekstraklasie. Wielka radość przy al. Unii i w Pałacu Sportowym. Zdjęcia

ŁKS jednak w ekstraklasie. Wielka radość przy al. Unii i w Pałacu Sportowym. Zdjęcia

Szlak nadziei. Wyboista droga rodziny Orzechów do Polski ZDJĘCIA

Szlak nadziei. Wyboista droga rodziny Orzechów do Polski ZDJĘCIA

Nowe sklepy i restauracje w Manufakturze. Zobacz co się otworzyło i co się pojawi!

Nowe sklepy i restauracje w Manufakturze. Zobacz co się otworzyło i co się pojawi!

Zobacz również

Manufaktura wczoraj i dziś. Zobaczcie jak wyglądała przed rewitalizacją!

Manufaktura wczoraj i dziś. Zobaczcie jak wyglądała przed rewitalizacją!

Manufaktura świętuje 18. urodziny! Przed nami trzy dni koncertów!

Manufaktura świętuje 18. urodziny! Przed nami trzy dni koncertów!