5/10
Pogotuj masę budyniową 2 minuty, przełóż do innego naczynia...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Raffaello bez pieczenia. Krok 3

Pogotuj masę budyniową 2 minuty, przełóż do innego naczynia i wystudź, raz na jakiś czas mieszając. Następnie zmiksuj masło i dodawaj stopniowo masę budyniową. Na koniec wsyp wiórki kokosowe i wlej likier.

6/10
W blaszce układaj warstwami kolejno- herbatniki, 2/3 masy,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Raffaello bez pieczenia. Krok 4

W blaszce układaj warstwami kolejno- herbatniki, 2/3 masy, herbatniki i 1/3 masy.

7/10
6 łyżek wiórek kokosowych podpraż na patelni na złoty kolor...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Raffaello bez pieczenia. Krok 5

6 łyżek wiórek kokosowych podpraż na patelni na złoty kolor i udekoruj nimi wierzch ciasta.

8/10
Ciasto Raffaello możesz podawać niemal od razu, ponieważ...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Raffaello bez pieczenia. Krok 6

Ciasto Raffaello możesz podawać niemal od razu, ponieważ masa jest dość gęsta i łatwo się kroi. Najlepiej jednak smakuje po ok. 2 godzinach w lodówce.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

ŁKS jednak w ekstraklasie. Wielka radość przy al. Unii i w Pałacu Sportowym. Zdjęcia

ŁKS jednak w ekstraklasie. Wielka radość przy al. Unii i w Pałacu Sportowym. Zdjęcia

Monika Mazur-Chrapusta prywatnie. Lubi adrenalinę. ZDJĘCIA, WYWIAD

Monika Mazur-Chrapusta prywatnie. Lubi adrenalinę. ZDJĘCIA, WYWIAD

18. urodziny Manufaktury to także konkursy. Cenne nagrody dla uczestników

18. urodziny Manufaktury to także konkursy. Cenne nagrody dla uczestników

Zobacz również

Monika Mazur-Chrapusta prywatnie. Lubi adrenalinę. ZDJĘCIA, WYWIAD

Monika Mazur-Chrapusta prywatnie. Lubi adrenalinę. ZDJĘCIA, WYWIAD

Manufaktura wczoraj i dziś. Zobaczcie jak wyglądała przed rewitalizacją!

Manufaktura wczoraj i dziś. Zobaczcie jak wyglądała przed rewitalizacją!