Klientom restauracji zaproponowano dwa zestawy obiadowe do wyboru. Pierwszy obejmował: zielone oliwki z bagietką i sosem aioli, zupę serową po hiszpańsku, pieczarki z chilli i czosnkiem, tortillę oraz beszamelowe kuleczki porowe. Na drugi składały się: bagietka z pastą z pieczonego bakłażana i pomidorów, hiszpańska zupa czosnkowa, nadziewane pieczarki, tortilla i duszone klopsiki z duszonymi oliwkami. Ponadto można było spróbować muli w pomidorach oraz gazpacho z focaccią.
Zysk ze sprzedaży zestawów będzie przeznaczony na zakup materiałów do socjoterapii. Skorzystają z nich podopieczni Świetlicy Podwórkowej w Łodzi.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?