Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Restaurant Week 2018. Jesienna edycja festiwalu odbędzie się w dniach 17-28 października [RESTAURACJE, MENU]

Matylda Witkowska
Matylda Witkowska
Espuma z ziemniaka, ryżowa bułeczka z węgorzem,  japońskie surf and turf. To tylko niektóre potrawy, jakich można skosztować podczas rozpoczynającego się już w środę (17 października) jesiennego festiwalu Łódź Restaurant Week 2018.  Podczas niego 23 łódzkie restauracje będą serwować wyrafinowane, trzydaniowe "doświadczenie restauracyjne" w promocyjnej cenie 49 zł od osoby.Goście na zjedzienie posiłku mają 1,5 godziny. Festiwal trwa od 17 do 28 października. Stolik można rezerwować już teraz na stronie restaurantweek.pl.Zobacz na kolejnych slajdach jak wyglądają festiwalowe dania i jakie mają składniki.
Espuma z ziemniaka, ryżowa bułeczka z węgorzem, japońskie surf and turf. To tylko niektóre potrawy, jakich można skosztować podczas rozpoczynającego się już w środę (17 października) jesiennego festiwalu Łódź Restaurant Week 2018. Podczas niego 23 łódzkie restauracje będą serwować wyrafinowane, trzydaniowe "doświadczenie restauracyjne" w promocyjnej cenie 49 zł od osoby.Goście na zjedzienie posiłku mają 1,5 godziny. Festiwal trwa od 17 do 28 października. Stolik można rezerwować już teraz na stronie restaurantweek.pl.Zobacz na kolejnych slajdach jak wyglądają festiwalowe dania i jakie mają składniki. materiały prasowe
Espuma z ziemniaka, ryżowa bułeczka z węgorzem, japońskie surf and turf. To tylko niektóre potrawy, jakich można skosztować podczas rozpoczynającego się już w środę (17 października) jesiennego festiwalu Łódź Restaurant Week 2018. Podczas niego 23 łódzkie restauracje będą serwować wyrafinowane, trzydaniowe "doświadczenie restauracyjne" w promocyjnej cenie 49 zł od osoby. Goście na zjedzienie posiłku mają 1,5 godziny. Festiwal trwa od 17 do 28 października. Stolik można rezerwować już teraz na stronie restaurantweek.pl. Zobacz na kolejnych slajdach jak wyglądają festiwalowe dania i jakie mają składniki.

23 łódzkie restauracje będą serwować trzydaniowe „doświadczenie restauracyjne” w cenie 49 zł od osoby. Wyjątkowe, popisowe menu festiwalowe złożone jest z przystawki, dania głównego i deseru.

Goście rezerwują termin i stolik, na zjedzienie posiłku mają 1,5 godziny. Co ósma osoba wchodzi gratis.

Festiwal trwa od 17 do 28 października. Stolik można rezerwować już teraz na stronie restaurantweek.pl.

Zobacz na kolejnych slajdach, co na festiwal przygotowały wybrane restauracje z Łodzi.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na dzienniklodzki.pl Dziennik Łódzki