Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Restaurant Week 2019 w Łodzi. Lista restauracji i ich menu [LISTA LOKALI]

mm
Dwa Światy (Retkinia)- Armii Krajowej 33BMENU A- Rosół z kapłona, pierożek mięsny- Poliki wołowe, gołąbek z kapusty włoskiej z kaszą gryczaną, sos szafranowy- Sernik z niskiej temperatury, ciastko owsiane, sos mango, sos waniliowyMENU B- Sałata, grillowana cykoria, ser halloumi, marynowana biała cebula, pomidor konfitowany- Czarne tagliatelle, mule, sos winny, oliwa porowa- Sernik z niskiej temperatury, ciastko owsiane, sos mango, sos waniliowy
Dwa Światy (Retkinia)- Armii Krajowej 33BMENU A- Rosół z kapłona, pierożek mięsny- Poliki wołowe, gołąbek z kapusty włoskiej z kaszą gryczaną, sos szafranowy- Sernik z niskiej temperatury, ciastko owsiane, sos mango, sos waniliowyMENU B- Sałata, grillowana cykoria, ser halloumi, marynowana biała cebula, pomidor konfitowany- Czarne tagliatelle, mule, sos winny, oliwa porowa- Sernik z niskiej temperatury, ciastko owsiane, sos mango, sos waniliowy
Wiosenna edycja Restaurant Week odbędzie się w Łodzi w dniach 3-17 kwietnia 2019. Weźmie w niej udział 26 łódzkich lokali. Dostaniemy w nich trzydaniowe „doświadczenie restauracyjne” w stałej cenie 49 zł od osoby. W galerii prezentujemy restauracje biorące udział w festiwalu oraz ich menu.
od 12 lat
Wideo

Bohaterka Senatorium Miłości tańczy 3

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na dzienniklodzki.pl Dziennik Łódzki