Bicykl
ul. Piotrkowska 66
menu A
1. Gulasz z ryb polskich z pomidorami i włoszczyzną, grillowane bułeczki bao bao, olej ziołowo-cytrusowy
2. Steak z łaty wołowej, purée z pieczonych kalafiorów, gołąbek z risotto grzybowym, szafranowe jus z gorzką czekoladą
3. Tradycyjna domowa karpatka, lody malinowe, ciastko jogurtowe
menu B
1. Krem chrzanowy, przesmażane prawdziwki z porto i świeżym cząbrem, grillowana chałka, chipsy z koziego sera zagrodowego
2. Pierogi z patelni z wędzonym twarogiem i peperoncino, krem z papryki, sofrito paprykowe, pak choi, jajko sadzone
3. Tradycyjna domowa karpatka, lody malinowe, ciastko jogurtowe
Fatamorgana
ul. Księży Młyn 16
menu A
1. Solijanka
2. Pampuch z medalionem i marynowaną kalarepą, sos z pieczonego czosnku
3. Ptysiowa szarlotka z lodami słony karmel
menu B
1. Wege zalewajka
2. Pampuch z remoladą selerową i soczewicą, sos pieczony czosnek
3. Ptysiowa szarlotka z lodami słony karmel
LaVende Manufaktura
ul. Drewnowska 58
menu A
1. Beef Tataki / sos sojowo-truflowy
2. Dziki okoń / tagliatelle / oliwa truflowa / pomidor secchi / emulsja maślana
3. Strudel jabłkowy / crème pâtissière
menu B
1. Sparzone wędzone tofu / sałatka krabowa / rzodkiewka konfit / sambal
2. Ramen z batatami i ciecierzycą
3. Strudel jabłkowy / sorbet
Wall Street BBQ
al. Piłsudskiego 10
menu A
1. Mini burger z marynowaną wołowiną, podany z sosem kurkowym oraz ogórkiem w amolu
2. Pampuch z szarpanym żebrem z kimchi oraz salsą śliwkową
3. Sernik z niskiej temperatury z espumą porzeczkową oraz ziemią jadalną
menu B
1. Mini burger z łososiem marynowanym GRAVLAX, podany z majonezem yuzu oraz nachosami
2. Komosa ryżowa w tempurze, podana z glonami wakame oraz krewetkami
3. Sernik z niskiej temperatury z espumą porzeczkową oraz ziemią jadalną