1 z 2
Rozgrzewający dahl z soczewicy to danie, które można zajadać...
fot. Justyna Chrobot/materiały prasowe wydawnictwa Buchmann

Dahl z soczewicy

Rozgrzewający dahl z soczewicy to danie, które można zajadać przez cały rok. Dominika dodaje do niego olej określany jako tadka.

2 z 2
Przepis na dahl z soczewicy pochodzi z książki „Roślinna...
fot. materiały prasowe wydawnictwa Buchmann

„Roślinna sprawa” Dominiki Targosz

Przepis na dahl z soczewicy pochodzi z książki „Roślinna sprawa”.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na i.pl

Zobacz również

Magiczny Bliski Wschód. Iran jest wspanialszy niż myślisz!

Magiczny Bliski Wschód. Iran jest wspanialszy niż myślisz!

Uczeń I LO medalistą Międzynarodowej Olimpiady Filozoficznej

Uczeń I LO medalistą Międzynarodowej Olimpiady Filozoficznej

Polecamy

Mocna opalenizna z solarium i podkreślone oko. Tak kiedyś wyglądała Doda. Pamiętacie?

Mocna opalenizna z solarium i podkreślone oko. Tak kiedyś wyglądała Doda. Pamiętacie?

Podopieczna łódzkiego hospicjum dla dzieci ma już prawdziwy dom

Podopieczna łódzkiego hospicjum dla dzieci ma już prawdziwy dom

Uczeń I LO medalistą Międzynarodowej Olimpiady Filozoficznej

Uczeń I LO medalistą Międzynarodowej Olimpiady Filozoficznej