5/6
Na zdjęciu widoczny jest pstrąg łososiowy z sosem voloute z...
fot. materiały prasowe Restaurant Week

Patio Grand Hotel w Reszowie

Na zdjęciu widoczny jest pstrąg łososiowy z sosem voloute z kawiorem, mulami w białym winie, puree z pietruszki, pędami brokuła i oliwą z werbeny cytrynowej.

6/6
W menu wegetariańskim można spróbować zupy krem z pomidorów...
fot. materiały prasowe Restaurant Week

Pastamore by Dawid Konior w Bielsko-Białej

W menu wegetariańskim można spróbować zupy krem z pomidorów i bananów.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na i.pl

Zobacz również

Plenerowe atrakcje w Manufakturze – duża dawka adrenaliny gwarantowana!

Plenerowe atrakcje w Manufakturze – duża dawka adrenaliny gwarantowana!

Horoskop codzienny na niedzielę, 19 maja

Horoskop codzienny na niedzielę, 19 maja

Polecamy

Co stanie się z Wodnym Rynkiem w Łodzi?

Co stanie się z Wodnym Rynkiem w Łodzi?

Nagrody Miasta Łodzi. Kto otrzymał po 25 tys. zł? ZDJĘCIA

Nagrody Miasta Łodzi. Kto otrzymał po 25 tys. zł? ZDJĘCIA

Kibice Lecha na stadionie Widzewa w Łodzi. Komunikat Ekstraklasy SA. Zdjęcia

Kibice Lecha na stadionie Widzewa w Łodzi. Komunikat Ekstraklasy SA. Zdjęcia