Trendy w słodkościach prezentowała pracownia wypieków artystycznych Sweet Party. Prezentowała m.in. nagie torty (bez polewy) oraz słodkości w kolorach białym i czarnym.
Obecnie modne są słodycze w stylu rustykalnym: torty bez polewy i babeczki ze świeżymi owocami- mówi Dagmara Preś, szefowa firmy. - Drugi trend to słodycze czarno-białe. Raz robiliśmy już na wesele tort całkowicie czarny - dodaje.
Na targach można było zamówić dwumetrowego Wodzireja 202 i obejrzeć propozycje sześciu firm dekoratorskich dotyczące stołów. Oprócz tradycyjnej bieli były też propozycje czarnych obrusów, a oprócz kwiatów ozdobne akcesoria: cytryny, karty do gry i miniaturowe maszyny do szycia.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?