1/17
Faszerowane kotlety mielone
Soczyste kotlety mielone faszerowane pieczarkami i serem. Zobacz, jak je przygotować Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2/17
Faszerowane kotlety mielone. Przepis
Przepis na faszerowane kotlety mielone nie jest bardzo trudny do wykonania. Wystarczy przygotować mięso i nadziać je farszem. Po zlepieniu i panierowaniu w bułce tartej wystarczy je usmażyć na rumiano. Na kolejnych zdjęciach, zobaczysz krok po kroku, jak je przygotowywałam. Serdecznie polecam!
3/17
Faszerowane kotlety mielone. Krok 1
Na początek przygotuj farsz. Zacznij od obrania pieczarek i pokrojenia je na małe kawałki. Obierz także cebulę i drobno posiekaj.
4/17
Faszerowane kotlety mielone. Krok 2
Następnie podsmaż pieczarki z cebulką na patelni na małej ilości oleju. Dopraw solą, czosnkiem i pieprzem.