Szamanie na ekranie. Meksykańskie ceviche w przepisie Klaudii Budny!

Redakcja
Udostępnij:
Nowy program video #SzamanieNaEkranie jest odpowiedzią na potrzeby naszych czytelników. Celem projektu jest propagowanie zdrowego i świadomego sposobu odżywania. Program poprowadzi finalistka Master Chef - Klaudia Budny

Ceviche

  • 300g filetu z dorsza
  • 1 awokado
  • 1 papryczka chilli
  • 1 cytryna
  • 2 limonki
  • Kolendra
  • 1 mała czerwona cebula
  • 100g pulpy mango

Rybę kroimy w małą kostkę (około 1x1 cm). Z avocado postępujemy dokładnie tak samo. Do tego drobno siekamy cebulę. Całość mieszamy w jednej misce. Wciskamy jedną limonkę i jedyną cytrynę. Doprawiamy solą, mieszamy i odstawiamy do lodówki na 20 minut. Po tym czasie - wykładamy gotowe danie na talerze. Polewamy pulpą mango i dodajemy świeżą kolendrę.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Wideo

Materiał oryginalny: Szamanie na ekranie. Meksykańskie ceviche w przepisie Klaudii Budny! - Plus Express Ilustrowany

Przejdź na stronę główną Dziennik Łódzki
Dodaj ogłoszenie