1/1
W PRL-u na stołówkach, w restauracjach i barach często w...
fot. 123rf.com/alpaksoy/zdjęcie ilustracyjne

Bryzol wieprzowy

W PRL-u na stołówkach, w restauracjach i barach często w menu gościł bryzol wieprzowy. Domowe gospodynie dodatkowo dusiły mięso, aby było delikatniejsze.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na i.pl

Zobacz również

Burmistrz Rozprzy Janusz J. prawomocnie skazany - straci stanowisko ZDJĘCIA

Burmistrz Rozprzy Janusz J. prawomocnie skazany - straci stanowisko ZDJĘCIA

Trwa proces sprawców napadu na kantor z bronią. Co mówią świadkowie?

Trwa proces sprawców napadu na kantor z bronią. Co mówią świadkowie?

Polecamy

Nieoczekiwana dezycja Błachowicza. Rywal mówi, że to bzdury

Nieoczekiwana dezycja Błachowicza. Rywal mówi, że to bzdury

Federer: „Moje życie na emeryturze nie jest nudne i powolne”

Federer: „Moje życie na emeryturze nie jest nudne i powolne”

Fortuna Puchar Polski. Poznaliśmy wszystkich ćwierćfinalistów. Jeden zespół z 1. ligi

Fortuna Puchar Polski. Poznaliśmy wszystkich ćwierćfinalistów. Jeden zespół z 1. ligi