5 z 9
Ciasto na domowe pierogi należy cienko rozwałkować.
fot. Anna Daniluk

Rozwałkowane ciasto na pierogi

Ciasto na domowe pierogi należy cienko rozwałkować.

6 z 9
Krążki do nadziewania należy wykrawać szklanką lub okrągłą...
fot. Anna Daniluk

Wykrawanie pierogów

Krążki do nadziewania należy wykrawać szklanką lub okrągłą wykrawaczką.

7 z 9
Porcje ciasta należy nadziewać łyżeczką farszu.
fot. Anna Daniluk

Nadziewanie pierogów farszem

Porcje ciasta należy nadziewać łyżeczką farszu.

8 z 9
Pierogi należy zamknąć bok do boku, ścisnąć i ozdobić...
fot. Anna Daniluk

Lepienie pierogów z twarogiem i ziemniakami

Pierogi należy zamknąć bok do boku, ścisnąć i ozdobić falbanką lub nacięciami zrobionymi przy pomocy widelca.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Najnowsze oświadczenie majątkowe Michała Kołodziejczaka. Ziemia warta miliony

GORĄCY TEMAT
Najnowsze oświadczenie majątkowe Michała Kołodziejczaka. Ziemia warta miliony

Maciej Dowbor pożegnał się z Polsatem, a wkrótce przywiata się z.... ZDJĘCIA

Maciej Dowbor pożegnał się z Polsatem, a wkrótce przywiata się z.... ZDJĘCIA

Widzew ustalił ceny karnetów i biletów na najbliższy sezon ekstraklasy

Widzew ustalił ceny karnetów i biletów na najbliższy sezon ekstraklasy

Zobacz również

Bal ósmoklasistów z "Szóstki" w Sieradzu. Porywający polonez i gromkie brawa ZDJĘCIA

Bal ósmoklasistów z "Szóstki" w Sieradzu. Porywający polonez i gromkie brawa ZDJĘCIA

Maciej Dowbor pożegnał się z Polsatem, a wkrótce przywiata się z.... ZDJĘCIA

Maciej Dowbor pożegnał się z Polsatem, a wkrótce przywiata się z.... ZDJĘCIA