1 z 3
Aromatyczne precle z sezamem to wypiek, który można zjeść...
fot. Bartek Kieżun/materiały prasowe Wydawnictwa Buchmann

Precle z sezamem

Aromatyczne precle z sezamem to wypiek, który można zjeść podczas wycieczki do Jerozolimy.

2 z 3
Przepis na precle z sezamem pochodzi z książki „Jerozolima...
fot. materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Książka „Jerozolima do zjedzenia” Bartka Kieżuna

Przepis na precle z sezamem pochodzi z książki „Jerozolima do zjedzenia” Bartka Kieżuna. Premiera zaplanowana jest na 25 października przez Wydawnictwo Buchmann.

3 z 3
Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w jednakowych proporcjach. W swoich książkach podróżniczo-kulinarnych zabierał czytelników do Włoch, Aten, Stambułu, Hiszpanii i Portugalii.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na i.pl

Zobacz również

Dobra pierwsza połowa nie wystarczyła – AKS SMS HACOM Łódź przegrywa z Ceramiką

Dobra pierwsza połowa nie wystarczyła – AKS SMS HACOM Łódź przegrywa z Ceramiką

Mocna opalenizna z solarium i podkreślone oko. Tak kiedyś wyglądała Doda. Pamiętacie?

Mocna opalenizna z solarium i podkreślone oko. Tak kiedyś wyglądała Doda. Pamiętacie?

Polecamy

Zmarł Jan A.P. Kaczmarek, kompozytor, twórca festiwalu Transatlantyk

Zmarł Jan A.P. Kaczmarek, kompozytor, twórca festiwalu Transatlantyk

Parafia w Zgierzu buduje bloki pod wynajem! To nie wszystkim się podoba!

Parafia w Zgierzu buduje bloki pod wynajem! To nie wszystkim się podoba!

Mocna opalenizna z solarium i podkreślone oko. Tak kiedyś wyglądała Doda. Pamiętacie?

Mocna opalenizna z solarium i podkreślone oko. Tak kiedyś wyglądała Doda. Pamiętacie?