5/10
Gdy cebula będzie miała złoty kolor odstaw całość do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Gdy cebula będzie miała złoty kolor odstaw całość do wystygnięcia i wyjmij przyprawy.

6/10
Fasolę odcedzać i wsyp do wysokiego naczynia.
fot. Katarzyna Puczyńska

Fasolę odcedzać i wsyp do wysokiego naczynia.

7/10
Dodaj do fasoli sos sojowy, majeranek, sól i pieprz i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Dodaj do fasoli sos sojowy, majeranek, sól i pieprz i zmiksuj stopniowo dolewając wodę.

8/10
Następnie dodaj połowę podsmażonych jabłek z cebulką i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Następnie dodaj połowę podsmażonych jabłek z cebulką i ponownie zmiksuj.
Resztę cebuli z jabłkami połącz już łyżką - kawałki cebulki mają być widoczne

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Plenerowe atrakcje w Manufakturze – duża dawka adrenaliny gwarantowana!

Plenerowe atrakcje w Manufakturze – duża dawka adrenaliny gwarantowana!

Horoskop codzienny na niedzielę, 19 maja

Horoskop codzienny na niedzielę, 19 maja

Kibice Lecha na stadionie Widzewa w Łodzi. Komunikat Ekstraklasy SA. Zdjęcia

Kibice Lecha na stadionie Widzewa w Łodzi. Komunikat Ekstraklasy SA. Zdjęcia

Zobacz również

Co stanie się z Wodnym Rynkiem w Łodzi?

Co stanie się z Wodnym Rynkiem w Łodzi?

Nagrody Miasta Łodzi. Kto otrzymał po 25 tys. zł? ZDJĘCIA

Nagrody Miasta Łodzi. Kto otrzymał po 25 tys. zł? ZDJĘCIA