1/10
Paszteciki wigilijne z pysznym farszem z kapusty kiszonej i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Paszteciki wigilijne

Paszteciki wigilijne z pysznym farszem z kapusty kiszonej i suszonych grzybów. Sprawdź, jak je zrobić. Kliknij zdjęcie i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

2/10
Zacznij od namoczenia grzybów. Zalej je wodą i zostaw na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Suszone grzyby moczone w wodzie

Zacznij od namoczenia grzybów. Zalej je wodą i zostaw na kilka godzin lub na całą noc. Następnie odcedź, zalej wodą i gotuj ok. 40 min. Odcedź, zachowując wodę z gotowania.

3/10
Kapustę kiszoną odcedź i wypłucz jeśli jest bardzo kwaśna....
fot. Katarzyna Puczyńska

Posiekana kapusta kiszona

Kapustę kiszoną odcedź i wypłucz jeśli jest bardzo kwaśna. Zalej wodą z gotowania grzybów i gotuj do miękkości około 45 minut. Odcedź

4/10
Kapustę i grzyby przepuść przez maszynkę lub drobno...
fot. Katarzyna Puczyńska

Podsmażana kapusta kiszona

Kapustę i grzyby przepuść przez maszynkę lub drobno posiekaj. Cebulę podsmaż, dodaj kapustę z grzybami i chwilę podsmaż. Dopraw solą i pieprzem do smaku.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Wisła Kraków zdobyła Puchar Polski! Drużyna z 1 ligi w europejskich pucharach

Wisła Kraków zdobyła Puchar Polski! Drużyna z 1 ligi w europejskich pucharach

Najpiękniejszy obrazek finału Pucharu Polski. Kibic Pogoni z fanką Wisły pod rękę

Najpiękniejszy obrazek finału Pucharu Polski. Kibic Pogoni z fanką Wisły pod rękę

Dwie oprawy kibiców Pogoni Szczecin na finale Pucharu Polski

Dwie oprawy kibiców Pogoni Szczecin na finale Pucharu Polski

Zobacz również

Znane osoby na finale Pucharu Polski. Zobacz zdjęcia z loży

Znane osoby na finale Pucharu Polski. Zobacz zdjęcia z loży

Najpiękniejszy obrazek finału Pucharu Polski. Kibic Pogoni z fanką Wisły pod rękę

Najpiękniejszy obrazek finału Pucharu Polski. Kibic Pogoni z fanką Wisły pod rękę