1 z 10
Paszteciki wigilijne z pysznym farszem z kapusty kiszonej i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Paszteciki wigilijne

Paszteciki wigilijne z pysznym farszem z kapusty kiszonej i suszonych grzybów. Sprawdź, jak je zrobić. Kliknij zdjęcie i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

2 z 10
Zacznij od namoczenia grzybów. Zalej je wodą i zostaw na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Suszone grzyby moczone w wodzie

Zacznij od namoczenia grzybów. Zalej je wodą i zostaw na kilka godzin lub na całą noc. Następnie odcedź, zalej wodą i gotuj ok. 40 min. Odcedź, zachowując wodę z gotowania.

3 z 10
Kapustę kiszoną odcedź i wypłucz jeśli jest bardzo kwaśna....
fot. Katarzyna Puczyńska

Posiekana kapusta kiszona

Kapustę kiszoną odcedź i wypłucz jeśli jest bardzo kwaśna. Zalej wodą z gotowania grzybów i gotuj do miękkości około 45 minut. Odcedź

4 z 10
Kapustę i grzyby przepuść przez maszynkę lub drobno...
fot. Katarzyna Puczyńska

Podsmażana kapusta kiszona

Kapustę i grzyby przepuść przez maszynkę lub drobno posiekaj. Cebulę podsmaż, dodaj kapustę z grzybami i chwilę podsmaż. Dopraw solą i pieprzem do smaku.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Śmierć biznesmena w strzelaninie pod Brzezinami. Co ze śledztwem?

Śmierć biznesmena w strzelaninie pod Brzezinami. Co ze śledztwem?

Zawody Polaków oczami sztucznej inteligencji – zaskakujący budowlaniec i polityk

Zawody Polaków oczami sztucznej inteligencji – zaskakujący budowlaniec i polityk

Kultowa Grandka znów otwarta po remoncie. Ile kosztuje teraz kawa? ZDJĘCIA, FILM

Kultowa Grandka znów otwarta po remoncie. Ile kosztuje teraz kawa? ZDJĘCIA, FILM

Zobacz również

Łódź szykuje się na burze i ulewy. Pobudowano ogromne zbiorniki

Łódź szykuje się na burze i ulewy. Pobudowano ogromne zbiorniki

Łodzianka podwójną mistrzynią świata w kontaktowym karate

Łodzianka podwójną mistrzynią świata w kontaktowym karate