5/17
Boczek wędzony charakteryzuje się intensywnym aromatem.
fot. Anna Moyseowicz

Boczek pokrój w kostkę

Boczek wędzony charakteryzuje się intensywnym aromatem.

6/17
Następnie pokrój ją w piórka.
fot. Anna Moyseowicz

Cebulę obierz

Następnie pokrój ją w piórka.

7/17
Warzywa pokrój w paski.
fot. Anna Moyseowicz

Papryki umyj

Warzywa pokrój w paski.

8/17
Pokrój je w plasterki.
fot. Anna Moyseowicz

Pieczarki umyj i obierz

Pokrój je w plasterki.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

"Łódzka Forteca Niezdobyta". Czarne Panterki znów triumfują!". Zdjęcia

"Łódzka Forteca Niezdobyta". Czarne Panterki znów triumfują!". Zdjęcia

Motocykliści opanowali Zduńską Wolę. Zobaczcie zdjęcia z parady ulicami miasta

Motocykliści opanowali Zduńską Wolę. Zobaczcie zdjęcia z parady ulicami miasta

Sobota na juwenaliach! Grali: Poparzeni Kawą Trzy, Young Igi, DJ Hazel ZDJĘCIA

Sobota na juwenaliach! Grali: Poparzeni Kawą Trzy, Young Igi, DJ Hazel ZDJĘCIA

Zobacz również

Bal ponad 300 abstynentów z całej Polski.40 lat Stowarzyszenia Przystań z SieradzaFOT

Bal ponad 300 abstynentów z całej Polski.40 lat Stowarzyszenia Przystań z SieradzaFOT

Noc Muzeów z tłumami zainteresowanych w łódzkich instytucjach

Noc Muzeów z tłumami zainteresowanych w łódzkich instytucjach