5/11
Paprykę i marchewkę pokrój w słupki. Sałatę porwij na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Włoska przekąska pinzimonio. Krok 3

Paprykę i marchewkę pokrój w słupki. Sałatę porwij na mniejsze kawałki. Ułóż warzywa na talerzu.

6/11
W miseczce wymieszaj oliwę z oliwek, sok z cytryny, sól i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Włoska przekąska pinzimonio. Krok 4

W miseczce wymieszaj oliwę z oliwek, sok z cytryny, sól i pieprz.

7/11
Możesz dosmakować całość ząbkiem czosnku, odrobiną octu...
fot. Katarzyna Puczyńska

Włoska przekąska pinzimonio. Krok 5

Możesz dosmakować całość ząbkiem czosnku, odrobiną octu balsamicznego i świeżą bazylią.

8/11
Pinzimonio gotowe. Podawaj warzywa z doprawioną oliwą.
fot. Katarzyna Puczyńska

Włoska przekąska pinzimonio. Krok 6

Pinzimonio gotowe. Podawaj warzywa z doprawioną oliwą.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

ŁKS jednak w ekstraklasie. Wielka radość przy al. Unii i w Pałacu Sportowym. Zdjęcia

ŁKS jednak w ekstraklasie. Wielka radość przy al. Unii i w Pałacu Sportowym. Zdjęcia

Monika Mazur-Chrapusta prywatnie. Lubi adrenalinę. ZDJĘCIA, WYWIAD

Monika Mazur-Chrapusta prywatnie. Lubi adrenalinę. ZDJĘCIA, WYWIAD

18. urodziny Manufaktury to także konkursy. Cenne nagrody dla uczestników

18. urodziny Manufaktury to także konkursy. Cenne nagrody dla uczestników

Zobacz również

Monika Mazur-Chrapusta prywatnie. Lubi adrenalinę. ZDJĘCIA, WYWIAD

Monika Mazur-Chrapusta prywatnie. Lubi adrenalinę. ZDJĘCIA, WYWIAD

Manufaktura wczoraj i dziś. Zobaczcie jak wyglądała przed rewitalizacją!

Manufaktura wczoraj i dziś. Zobaczcie jak wyglądała przed rewitalizacją!