Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Zielone Smaki Łodzi. Rozpoczyna się festiwal wegańskiego jedzenia. W tym roku hasło brzmi "Pieprz i wanilia"

Matylda Witkowska
Matylda Witkowska
W czwartek (11 października) rozpoczyna  się piąta edycja festiwalu Zielone Smaki Łodzi. Do niedzieli (14 października) łódzkie restauracje prezentować będą coraz częściej podawane dania wegańskie. Tematem przewodnim roślinnych dań będzie „Pieprz i wanilia”.Sprawdź program, menu i atrakcje na kolejnych slajdach.
W czwartek (11 października) rozpoczyna się piąta edycja festiwalu Zielone Smaki Łodzi. Do niedzieli (14 października) łódzkie restauracje prezentować będą coraz częściej podawane dania wegańskie. Tematem przewodnim roślinnych dań będzie „Pieprz i wanilia”.Sprawdź program, menu i atrakcje na kolejnych slajdach. Grzegorz Gałasiński
W czwartek (11 pażdziernika) rozpoczyna się piąta edycja festiwalu Zielone Smaki Łodzi. Do niedzieli (14 października) łódzkie restauracje prezentować będą coraz częściej podawane dania wegańskie. Tematem przewodnim roślinnych dań będzie „Pieprz i wanilia”.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na dzienniklodzki.pl Dziennik Łódzki