1 z 7
![Domowe włoskie ravioli ze szpinakiem łączone jest z kremową...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/fd/e0/666ab110b8777_o_large.jpg)
fot. materiały prasowe wydawnictwo Wielka Litera/Giovanna Di Lisciandro
Ravioli ze szpinakiem
Domowe włoskie ravioli ze szpinakiem łączone jest z kremową ricottą. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć przygotowanie posiłku.
2 z 7
![Rozwałkowane ciasto nadziewaj farszem w odstępach.](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/f5/97/666ab18813d9a_o_large.jpg)
fot. materiały prasowe wydawnictwo Wielka Litera/Giovanna Di Lisciandro
Ravioli ze szpinakiem i ricottą. Wypełnianie farszem
Rozwałkowane ciasto nadziewaj farszem w odstępach.
3 z 7
![Złóż pierożek wzdłuż na pół.](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/5e/db/666ab22ff2251_o_large.jpg)
fot. materiały prasowe wydawnictwo Wielka Litera/Giovanna Di Lisciandro
Ravioli ze szpinakiem i ricottą. Zakładanie ciasta
Złóż pierożek wzdłuż na pół.
4 z 7
![Dociśnij do siebie warstwy ciasta oraz przestrzenie między...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/ec/09/666ab2ff61599_o_large.jpg)
fot. materiały prasowe wydawnictwo Wielka Litera/Giovanna Di Lisciandro
Dociskanie ciasta na ravioli ze szpinakiem
Dociśnij do siebie warstwy ciasta oraz przestrzenie między farszem.