5/6
Biała kiełbasa po ugotowaniu i grillowaniu musi pozostać...
fot. Agnieszka Romanowicz

Biała kiełbasa po ugotowaniu i grillowaniu musi pozostać pulchna i soczysta. To ją odróżnia od każdej innej kiełbasy.

6/6
- Nacinamy białą z jednej strony i najpierw pieczemy od...
fot. Agnieszka Romanowicz

- Nacinamy białą z jednej strony i najpierw pieczemy od strony bez nacięć, żeby skórka podpiekała się, ale soki zostawały w kiełbasce. Potem na krótko przekładamy ją na drugą stronę – zaleca Jacek Gardzisz.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na i.pl

Zobacz również

Czwarta odsłona MTB Kamieńsk w ostatnią sobotę lipca! Zapisy już trwają

Czwarta odsłona MTB Kamieńsk w ostatnią sobotę lipca! Zapisy już trwają

Nagrody Miasta Łodzi. Kto otrzymał po 25 tys. zł? ZDJĘCIA

Nagrody Miasta Łodzi. Kto otrzymał po 25 tys. zł? ZDJĘCIA

Polecamy

Harlem Globetrotters: czarodzieje koszykówki podbili serca fanów. Wrócą do Polski

Harlem Globetrotters: czarodzieje koszykówki podbili serca fanów. Wrócą do Polski

Czwarta odsłona MTB Kamieńsk w ostatnią sobotę lipca! Zapisy już trwają

Czwarta odsłona MTB Kamieńsk w ostatnią sobotę lipca! Zapisy już trwają

Zostali ekoekspertami i dostali czerwone pelargonie!

Zostali ekoekspertami i dostali czerwone pelargonie!