zdjęcie poglądowe
Restauracja Polka
Manufaktura
* pasztet Polki z żurawiną - 98 zł (1 kg), bigos staropolski - 95 zł (1 kg), sernik z bakaliami - 95 zł (1 kg), szarlotka - 95 zł (1 kg), tort Pavlova - 150 zł 91 kg), pascha wielkanocna - 100 zł (1 kg), makowiec świąteczny - 160 zł (1,6 kg), sałatka warzywna - 57 zł (1 kg), śledzie - od 29 do 31 zł (150 g).
zdjęcie poglądowe
Justyna Pie, własna działalność gospodarcza,
specjalizuje się w przygotowywaniu okazjonalnego menu, ogłasza się m.in. na fb
* pierogi - od 20 do 24 zł (1 kg), śledź z czosnkiem niedźwiedzim - 35 zł (1 kg), śledź z cebulą - 35 zł (1 kg), pieczeń rzymska z jajkiem - 30 zł (500 g), żurek - 40 zł (1 l), barszcz biały z kiełbasą - 35 zł (1 l), sałatka jarzynowa - 40 zł (1 kg).
zdjęcie poglądowe
Catering Cynamon
ul. Przyszkole 42
* zestaw dla jednej osoby w cenie 85 zł: barszcz biały z białą kiełbasą i jajkiem (300ml), jajka faszerowane pastami: z makreli, pieczarkową (5 szt.), roladka ze schabu z chrzanem (60g), roladka z szynki z warzywami (1 szt.), pasztet Wielkanocny (50g),
babeczka z sałatką jarzynową (1szt), bułeczka bankietowa, keks z bakaliami (90g), sernik z migdałami i mascarpone (100g).