1/2
Delikatne ciastko przygotowywane na bazie ciasta filo...
fot. Bartek Kieżun

Bougatsa

Delikatne ciastko przygotowywane na bazie ciasta filo wypełnione słodkim kremem z wanilii i cynamonu. Znakomicie smakuje podane do filiżanki kawy.

2/2
Przepis na ciastko bougatsa kończy książkę opowiadającą o...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe wydawnictwa Buchmann

Bartek Kieżun docenia kuchnię grecką

Przepis na ciastko bougatsa kończy książkę opowiadającą o kuchni ateńskiej

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na i.pl

Zobacz również

Tak się kiedyś wypoczywało we Władysławowie. Zobacz archiwalne zdjęcia

Tak się kiedyś wypoczywało we Władysławowie. Zobacz archiwalne zdjęcia

Zielony pasaż połączył dwie znane ulice w centrum Łodzi!

Zielony pasaż połączył dwie znane ulice w centrum Łodzi!

Polecamy

Piękne kreacje uczestniczek Festiwalu Filmowego w Cannes.  Zobaczcie ZDJĘCIA

Piękne kreacje uczestniczek Festiwalu Filmowego w Cannes. Zobaczcie ZDJĘCIA

Gdy pada deszcz po klatce schodowej muszą chodzić z parasolem! FILM, zdjęcia

Gdy pada deszcz po klatce schodowej muszą chodzić z parasolem! FILM, zdjęcia

Horoskop dzienny na czwartek. Sprawdź!

Horoskop dzienny na czwartek. Sprawdź!