5 z 12
![Gdy masa czekoladowa będzie miała już temperaturę pokojową,...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/8c/4a/6494276e2890a_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Krem czekoladowy. Krok 3
Gdy masa czekoladowa będzie miała już temperaturę pokojową, możesz zacząć ubijać krem. Najpierw odmierz potrzebne ilości masła i cukru pudru.
6 z 12
![Zacznij miksować miękkie masło. Po chwili dosypuj cukier i...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/8b/ee/64942772a4d86_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Krem czekoladowy. Krok 4
Zacznij miksować miękkie masło. Po chwili dosypuj cukier i ucieraj, aż zrobi się puszyste.
7 z 12
![Zmniejsz obroty miksera. Dodawaj do ubitego masła po łyżce...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/7e/13/64942777576f5_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Krem czekoladowy. Krok 5
Zmniejsz obroty miksera. Dodawaj do ubitego masła po łyżce masy czekoladowej. Miksuj, aż całość się połączy.
8 z 12
![Gotowy krem powinien lekki i puszysty. Możesz od razu...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/2f/86/6494277c566c5_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Krem czekoladowy. Krok 6
Gotowy krem powinien lekki i puszysty. Możesz od razu smarować nim twój tort.