5 z 12
Gdy masa czekoladowa będzie miała już temperaturę pokojową,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Krem czekoladowy. Krok 3

Gdy masa czekoladowa będzie miała już temperaturę pokojową, możesz zacząć ubijać krem. Najpierw odmierz potrzebne ilości masła i cukru pudru.

6 z 12
Zacznij miksować miękkie masło. Po chwili dosypuj cukier i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Krem czekoladowy. Krok 4

Zacznij miksować miękkie masło. Po chwili dosypuj cukier i ucieraj, aż zrobi się puszyste.

7 z 12
Zmniejsz obroty miksera. Dodawaj do ubitego masła po łyżce...
fot. Katarzyna Puczyńska

Krem czekoladowy. Krok 5

Zmniejsz obroty miksera. Dodawaj do ubitego masła po łyżce masy czekoladowej. Miksuj, aż całość się połączy.

8 z 12
Gotowy krem powinien lekki i puszysty. Możesz od razu...
fot. Katarzyna Puczyńska

Krem czekoladowy. Krok 6

Gotowy krem powinien lekki i puszysty. Możesz od razu smarować nim twój tort.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Tłumy w kolejkach i basenach! Tysiąc osób w kolejce na Falę! ZDJĘCIA

Tłumy w kolejkach i basenach! Tysiąc osób w kolejce na Falę! ZDJĘCIA

Kibice w Atlas Arenie na meczu siatkarzy Polski i Francji. Emocje w zenicie. Zdjęcia

Kibice w Atlas Arenie na meczu siatkarzy Polski i Francji. Emocje w zenicie. Zdjęcia

Kibice w Atlas Arenie na meczu siatkarzy Polski i Francji. Emocje w zenicie. Zdjęcia

Kibice w Atlas Arenie na meczu siatkarzy Polski i Francji. Emocje w zenicie. Zdjęcia

Zobacz również

Ulubiony klub Zbigniewa Bońka dziś wystąpi w Łodzi

Ulubiony klub Zbigniewa Bońka dziś wystąpi w Łodzi

Tłumy w kolejkach i basenach! Tysiąc osób w kolejce na Falę! ZDJĘCIA

Tłumy w kolejkach i basenach! Tysiąc osób w kolejce na Falę! ZDJĘCIA