9 z 12
![Jeśli chcesz wykorzystać krem do dekoracji tortu, ciast czy...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/ae/43/649428a186b68_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Krem czekoladowy. Krok 7
Jeśli chcesz wykorzystać krem do dekoracji tortu, ciast czy babeczek, to najpierw musisz go schłodzić. Po 2 godzinach w lodówce możesz nałożyć go do rękawa cukierniczego i wykonać ozdoby.
10 z 12
![Krem jest bardzo smaczny. Świetnie sprawdzi się także jako...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/75/23/6494278a94767_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Krem czekoladowy. Krok 8
Krem jest bardzo smaczny. Świetnie sprawdzi się także jako deser. Nałóż krem do szklaneczki, dodaj owoce np. truskawki, maliny, borówki czy brzoskwinie. Całość posyp migdałami w płatkach.
11 z 12
![Krem czekoladowy](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/26/48/649427862d9dd_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska