1/28
Festiwal Dobrego Smaku od lat przyciąga łódzkich smakoszy. Zobacz na kolejnych slajdach galerii jakie festiwalowe dania główne przygotowały łódzkie restauracje i ile trzeba za nie zapłacić.
2/28
Aloha Poke
al. Mickiewicza 15a
Jakub na wakacjach
Małże św. Jakuba, zielony groszek, kwaśne mango, topinambur, unagi sos
Cena: 32 zł
3/28
Drukarnia Skład Wina & Chleba
Off Piotrkowska ul. Roosevelta 10a
Gravlax z łososia w soku z buraka, flan z groszku i wasabi, puree z batata/ sos beurre blanc
Cena: 39 zł
4/28
Hamra – Restauracja Libańska
ul. Piotrkowska 89/11
Maghmour – mussaka z Libanu
Pieczone bakłażany z cynamonem i wędzoną papryką, ciecierzycą, pomidory, mięta i pieprz cayenne
Cena: 24 zł