1/2
Fjut to regionalny, gęsty i słodki sos, idealny do racuszków...
fot. Getty images/Jon Lovette/zdjęcie ilustracyjne

Fjut to regionalny, gęsty i słodki sos, idealny do racuszków i naleśników

2/2
Fjut przygotowuje się z buraków cukrowych, które należy...
fot. Getty images/Burcu Atalay Tankut/zdjęcie ilustracyjne

Fjut przygotowuje się z buraków cukrowych, które należy ugotować i wycisnąć z nich sok.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na i.pl

Zobacz również

Skrzyżowanie śmierci wreszcie zostanie przebudowane

Skrzyżowanie śmierci wreszcie zostanie przebudowane

Orliki to kwiaty niespodzianki. Posiałam je raz i od lat cieszę się ich widokiem

Orliki to kwiaty niespodzianki. Posiałam je raz i od lat cieszę się ich widokiem

Polecamy

Siatkówka w ŁKS. Valentina Diouf wspomina spotkanie z trenerem Michałem Cichym

Siatkówka w ŁKS. Valentina Diouf wspomina spotkanie z trenerem Michałem Cichym

Kompromitacja nowej władzy w sejmiku. Znów nie wybrano marszałka i zarządu ZDJĘCIA

GORĄCY TEMAT
Kompromitacja nowej władzy w sejmiku. Znów nie wybrano marszałka i zarządu ZDJĘCIA

Wybrano najlepsze wyspy świata. Która z nich zdeklasowała przeciwników?

Wybrano najlepsze wyspy świata. Która z nich zdeklasowała przeciwników?