Rozpoczyna się Jemy w Łodzi Burger Fest 2024. Do wybory jest 51 burgerów z różnymi kotletami i dodatkami. Co można zjeść i ile to kosztuje?
Al Dente Pasta & Bąble Bar (Rynek Włókniarek Łódzkich, Manufaktura)
Szparag – bułka własnego wypieku, smash burger wołowy, sos musztardowo-miodowy z prażonymi orzeszkami pini, mozarella fior di late, boczek, grillowany pak choi, szparagi i majonez czosnkowy. W zestawie z frytkami.
Cena: 55 zł
Bagatela (Hotel Kolumna Park, ul. Hotelowa 1, 95-082 Przygoń)
Rwane żebro z Pekinu – czarna bułka własnego wypieku, rukola, szarpane żebro wieprzowe, kimchi, majonez kolendrowy, pomidor, krążki cebulowe, sos amerykański z czerwoną cebulą, frytki
Cena: 48 zł
Bagatela (Hotel Kolumna Park ul. Hotelowa 1, 95-082 Przygoń)
Buraczany w panierce (wege) – bułka brioche, kotlet buraczany w panko, sos serowy, majonez kolendrowy, rukola, pomidor, ogórek małosolny, sos szczypiorkowy, frytki
Cena: 48 zł