1/5
Pieczone warzywa można podać jako dodatek do obiadu
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Pieczone warzywa można podać jako dodatek do obiadu

2/5
Warzywa pokrój i ułóż na blasze wyłożonej papierem do...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Warzywa pokrój i ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posól, posyp tymiankiem, skrop oliwą i sokiem z cytryny.

3/5
Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni....
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni. Przykryj je płachtą papieru do pieczenia, aby się nie przypiekły.

4/5
Przygotuj sos. Upieczony czosnek zblenduj z majonezem,...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Przygotuj sos. Upieczony czosnek zblenduj z majonezem, oliwą, suszonymi pomidorami, sokiem z cytryny, solą i pieprzem.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Premiera „Drakuli” na scenie Teatru Muzycznego w Łodzi WIDEO

Premiera „Drakuli” na scenie Teatru Muzycznego w Łodzi WIDEO

Politechnika Łódzka jest dumna z nowych doktorów i doktorów habilitowanych. FOTO FILM

Politechnika Łódzka jest dumna z nowych doktorów i doktorów habilitowanych. FOTO FILM

Gdy pada deszcz po klatce schodowej muszą chodzić z parasolem! FILM, zdjęcia

Gdy pada deszcz po klatce schodowej muszą chodzić z parasolem! FILM, zdjęcia

Zobacz również

Biomutant na Nintendo Switch. Jak wypada port na tle silniejszych konsol?

Biomutant na Nintendo Switch. Jak wypada port na tle silniejszych konsol?

Tak się kiedyś wypoczywało we Władysławowie. Zobacz archiwalne zdjęcia

Tak się kiedyś wypoczywało we Władysławowie. Zobacz archiwalne zdjęcia