5 z 19
![Zmniejsz obroty miksera i dodaj żółtka, mąkę i kakao....](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/04/16/643fcad28de86_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto Balladyna. Krok 4
Zmniejsz obroty miksera i dodaj żółtka, mąkę i kakao. Zmiksuj do połączenia składników.
6 z 19
![Przelej ciasto do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia....](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/41/2a/643fcad85aeb2_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto Balladyna. Krok 5
Przelej ciasto do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 170 stopni. Piecz ok. 30 minut.
7 z 19
![Gotowe ciasto wyjmij z blaszki i wystudź. Przekrój je na dwa...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/34/bf/643fcae5b0529_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto Balladyna. Krok 6
Gotowe ciasto wyjmij z blaszki i wystudź. Przekrój je na dwa blaty. Zrób galaretkę z owocami: obie galaretki rozpuść w gorącej, przegotowanej wodzie, ostudź i dodaj maliny. Odstaw do stężenia.
8 z 19
![Możesz zacząć szykować krem. Żelatynę namocz w ciepłej,...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/3e/40/643fcadcf3f51_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto Balladyna. Krok 7
Możesz zacząć szykować krem. Żelatynę namocz w ciepłej, przegotowanej wodzie i wymieszaj.