9 z 15
![Przełóż ciasto do niewielkiej blaszki wyłożonej papierem do...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/c9/f5/6458cdbc330b6_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Fit brownie. Krok 7
Przełóż ciasto do niewielkiej blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Wstaw do piekarnika na 20 minut.
10 z 15
![Przygotuj krem daktylowy: daktyle namocz w niewielkiej...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/44/d5/6458cdc0d4c53_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Fit brownie. Krok 8
Przygotuj krem daktylowy: daktyle namocz w niewielkiej ilości wody. Po ok. 10 minutach zmiksuj je z wodą (w której się moczyły), masłem orzechowym i szczyptą soli.
11 z 15
![Wystudzone ciasto posmaruj kremem daktylowym. Wierzch posyp...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/46/3d/6458cdc76af48_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Fit brownie. Krok 9
Wystudzone ciasto posmaruj kremem daktylowym. Wierzch posyp podprażonymi na suchej patelni płatkami migdałowymi.
12 z 15
![Ciasto podziel na kwadraty. Możesz je jeść od razu lub...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/41/fc/6458cdcc480bc_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Fit brownie. Krok 10
Ciasto podziel na kwadraty. Możesz je jeść od razu lub przechować w lodówce na później.