11/13

Tradycyjne, łódzkie dania na warsztatach kulinarnych w Off Piotrkowska [ZDJĘCIA]

Jarosław Kosmatka

Poprzednie Następne
Przeglądaj również za pomocą strzałek na klawiaturze Poprzednie Następne

Zalewajka, karp gotowany, lepioszki i żulik to potrawy, które gotowano podczas niedzielnych warsztatów kulinarnych w kawiarni podróżniczej Daleko Blisko w centrum OFF Piotrkowska. Warsztaty towarzyszą promocji książki Anny Wojciechowskiej "Fifka i żulik, czyli domowa kuchnia łódzka", a organizuje je Centrum Inicjatyw na rzecz Rozwoju REGIO. Wróć do artykułu

reklama

Polecamy

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3