9 z 10
• 5 jaj ugotowanych na twardo...
fot. pixabay.com

8. Jaja faszerowane rzeżuchą

• 5 jaj ugotowanych na twardo
• łyżka majonezu
• łyżka musztardy
• 1 kiełbaska parówkowa
• czerwona papryka
• rzeżucha
• sól, pieprz

Jaja przeciąć na pół. Delikatnie wyjąć żółtka, które należy wymieszać z pokrojoną w drobną kostkę parówką, posiekaną rzeżuchą, musztardą i majonezem. Doprawić. Nakładać farsz do wydrążonych jajek i przyozdobić rzeżuchą oraz kawałkami papryki.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Zobacz również

Łódź zostanie bez biskupów pomocniczych?

Łódź zostanie bez biskupów pomocniczych?

Trwa nabór na Politechnikę Łódzką. Ile kierunków i miejsc czeka na chętnych?

Trwa nabór na Politechnikę Łódzką. Ile kierunków i miejsc czeka na chętnych?

Polecamy

O ochronie środowiska. Spotkanie samorządowców z ŁSSE i WFOŚiGW

O ochronie środowiska. Spotkanie samorządowców z ŁSSE i WFOŚiGW

Łódzka fundacja udoskonaliła kocyki na inkubatory. Rozda je szpitalom

Łódzka fundacja udoskonaliła kocyki na inkubatory. Rozda je szpitalom

Trwa nabór na Politechnikę Łódzką. Ile kierunków i miejsc czeka na chętnych?

Trwa nabór na Politechnikę Łódzką. Ile kierunków i miejsc czeka na chętnych?